j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Prijavite se na naš newsletter

    Politka privatnosti

    TKO SMO MI

    Mi u Salončić d.o.o. znamo da naši klijenti i posjetitelji naše web stranice cijene svoju privatnost i želimo da budete sigurni kako smo posvećeni zaštiti i poštivanju Vaše privatnosti. Ova Politika privatnosti govori o tome što možete očekivati od nas, u vezi s vašim osobnim podacima, kada posjetite našu web stranicu, stupite u kontakt s nama ili upotrijebite neku od naših usluga.

    Radi izbjegavanja bilo kakve sumnje, kada Salončić zaprima osobne podatke koje ste pružili tijekom korištenja web stranice www.saloncic.hr, ono se smatra voditeljem obrade tih osobnih podataka. Pravila privatnosti primjenjuju se neovisno o tome upotrebljavate li računalo, mobilni telefon, tablet ili drugi uređaj da biste pristupili našim uslugama.

    Vaše privatne podatke prikupljene prilikom korištenja ove web stranice nećemo prodavati ili iznajmljivati trećim osobama niti ih javno objavljivati.

    KAKO KORISTIMO VAŠE PODATKE

    Pod osobnim podacima smatraju se osobni podaci koje nam izravno pružite u vezi s uslugama dostupnim na našoj web stranici.

    Ti podaci mogu uključivati sljedeće:

    ime i prezime
    adresa
    elektronička pošta
    telefonski broj
    OIB (ako je kupac osoba)

    Salončić prikuplja neke ili sve od gore navedenih osobnih podataka isključivo temeljem Vaše privole. Napominjemo da privolu možete povući u svakom trenutku, no od trenutka povlačenja pa nadalje nećete moći koristiti neke naše usluge.

    Vaše osobne podatke prikupljamo samo u slučaju kada ste nam ih dobrovoljno dostavili, osim određenih osobnih podataka koje prikupljamo putem informacijskih sustava i programa koji se koriste za našu web stranicu, a čiji je prijenos potreban za upotrebu internetskih komunikacijskih protokola.

    Podaci koje prikupljamo koriste se na slijedeće načine:

    – za poboljšanje rada web stranice i kako bi osigurali da je njezin sadržaj bude što relevantniji vama,

    – kako bi osigurali da se sadržaj naše web stranice prikazuje na optimalan način za vaše postavke preglednika

    – za administraciju naše web stranice, u statističke i anketne svrhe, za otklanjanje problema, analizu podataka i poboljšanje korisničkog iskustva

    – kako bi vam pružili podatke koje tražite od nas

    KOLAČIĆI

    Kolačići su male tekstualne datoteke postavljene u lokalnoj memoriji vašeg uređaja kojim pristupate našoj stranici, koje pomažu u pružanju prilagođavanja sučelja internetskog preglednika. Na našoj web stranici koristimo cookies , tzv. „ kolačiće“, koji pohranjuju određene informacije. Naša web stranica koristi tehnički potrebne kolačiće koji su nužni za ispravno funkcioniranje web stranice. Svi podaci prikupljeni preko kolačića koriste se isključivo za bolju funkcionalnost rada web stranice i statističku analitiku te ne identificiraju osobne podatke.

    Naravno, uporabu kolačića možete i isključiti, ali to može dovesti do ograničene funkcionalnosti i može utjecati na prikaz sadržaja i pristupačnost web stranice.

    Kolačići koje naša stranica prikuplja:

    Kolačić: _ga

    Vrsta: statistički (Analytics)

    Svrha: Ovaj kolačić instalira Google Analytics. Kolačić se koristi za izračunavanje podataka o posjetiteljima, sesijama, kampanjama i praćenje upotrebe web stranice za izvješće o analizi web stranice. Kolačići anonimno pohranjuju podatke i dodjeljuju nasumično generiran broj za identifikaciju jedinstvenih posjetitelja.

    Kolačić: _ga_CJD59SM1M4

    Vrsta: statistički (Analytics)

    Svrha: Ovaj kolačić instalira Google Analytics.

    MALOLJETNE OSOBE I ZAŠTITA PODATAKA

    Jasno naglašavamo da ne prikupljamo i samim time i ne obrađujemo bilo kakve osobne podatke maloljetnih osoba, bez privole odnosno odobrenja roditelja odnosno zakonskog zastupnika. Maloljetne osobe mogu slobodno posjetiti našu web stranicu odnosno naše društvene mreže, ali pružanje bilo kakvih osobnih podataka mora biti uz privolu roditelja ili zakonskog zastupnika.

    Eventualni podaci koji su prikupljeni bez naše svjesne namjere, temeljem zahtjeva roditelja ili pravnog zastupnika bit će stavljeni na uvid i izbrisani.

    KONTAKT FORMA I EMAIL

    Kada nas kontaktirate putem kontakt forme ili e-maila, mi ćemo pohraniti vaš upit i naš odgovor kako bi unaprijedili uslugu koju vam pružamo, te lakše pratili našu komunikaciju.

    VAŠA PRAVA

    Vezano za prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka, osiguravamo Vam sljedeća prava:

    – pravo na prigovor

    U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU u kojoj imate uobičajeno boravište ili mjesto rada, ukoliko smatrate da naša obrada vaših osobnih podataka nije zakonita. Izravni kontakti hrvatskog nacionalnog nadzornog tijela su: AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP), Selska cesta 136, HR – 10 000 Zagreb, Telefon: +385 1 4609 000, Fax: +385 1 4609 099, e-mail: azop@azop.hr, Web: https://azop.hr

    – pravo na pristup osobnim podacima koje prikupljamo o vama
    – pravo na ispravak netočnih osobnih podataka
    – pravo na brisanje osobnih podataka u uvjetima kada smo u mogućnosti to napraviti
    – pravo na ograničenje obrade vaših osobnih podataka
    – pravo na prenosivost podataka

    U svrhu ostvarivanja vaših prava, možete nas kontaktirati na info@saloncic.hr.

    U opsegu u kojemu obrađujemo vaše osobne podatke na temelju Vaše privole, imate pravo u bilo kojem trenutku povući privolu. Povlačenje privole neće utjecati na zakonitost obrade provedene na temelju vaše privole prije njezina povlačenja.

    U pogledu obrade vaših osobnih podataka također imate pravo na pritužbu nadzornom tijelu lokalnog tijela za zaštitu osobnih podataka države vašeg uobičajenog prebivališta, mjesta vašeg rada ili zbog potencijalnog kršenja vaših prava.

    IZMJENE POLITIKE PRIVATNOSTI

    Ovu Politiku privatnosti i uvjete korištenja osobnih podataka Salončić d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Politike privatnosti na Internet stranici www.saloncic.hr. Zato vas pozivamo da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti. Ukoliko se korisnik ne slaže s ovom Politikom privatnosti, upućujemo ga da napusti te ne pristupa i ne koristi internetsku stranicu www.saloncic.hr.

    Izmjena Politike privatnosti i uvjeta korištenja osobnih podataka stupa na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici www.saloncic.hr. Nastavak uporabe internetske stranice od strane korisnika nakon stupanja izmjena na snagu, podrazumijeva da korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu Politiku privatnosti i uvjete korištenja osobnih podataka.

    KONTAKT

    Salončić d.o.o.
    Ulica braće Radić 24
    42000 Varaždin
    +385 42 717 672