j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Prijavite se na naš newsletter

  Uvjeti poslovanja

  Pravilnik Salončića

  Salončić, OIB: 35780322172 sa sjedištem u Varaždinu, Ulica Braće Radić 24 (u daljnjem tekstu: „mi”) kao voditelj Uvjeti i odredbe pripremio je za vas ove uvjete i odredbe u namjeri da vas upoznamo s pravilnikom Salončića.

  Ugovoreni sastanak

  Za vašu sigurnost i dobrobit potrebno je popuniti info karticu pri vašem prvom posjetu, stoga vas molim da dođete 10 minuta ranije od vašeg zakazanog termina (vrijedi za usluge Lash lift i Microblading).

  Politika otkazivanja zakazanih termina

  Imajte na umu da imamo minimalno 6-satnu politiku otkazivanja za sve tretmane. Ukoliko otkažete vaš termin unutar 6 sati prije početka zakazanog termina, tretman će bit naplaćen. Naknada za nepravovremeno otkazan ili propušten termin, naplaćuje se 150,00 kn (19,91 eur).

  Ako trebate otkazati zbog medicinskih razloga, nećemo naplatiti otkazivanje termina, no potrebno je donijeti ili poslati mailom (info@saloncic.hr) kopiju liječničke potvrde u roku od 7 dana od datuma rezervacije.

  Zdravlje

  Obavijestite nas pri rezervaciji tretmana i na dan dolaska na tretman ukoliko ste trudni ili imate nekih zdravstvenih problema kako bismo mogli prilagoditi tretman za vaše potrebe. Također obavijestite svog terapeuta o bilo kojem medicinskom stanju prije tretmana jer neki tretmani možda nisu prikladni za vas.

  Skidanje gela

  Molimo naše nove klijentice koje su odabrale uslugu izrade gel noktiju da prije dolaska u Salončić postojeći gel uklone u objektu gdje su ti nokti rađeni. 

  Promjena cijene

  Zadržavamo pravo promjene cijena bez prethodne najave. Akcije i popusti se ne zbrajaju.

  Osobne stvari

  Pobrinite se da sve svoje osobne stvari imate kod sebe, prije nego što napustite prostorije Salončića jer ne odgovaramo za izgubljene/ ostavljene ili ukradene predmete.

  Ispitivanje i testiranje

  Patch testiranje je potrebno za klijente koji nikada nisu radili lash lift, bojanje obrva ili trepavica te ili tretmane glikolnim, salicilnim kiselinama te kemijske pilinge.

  Sigurnost podataka

  Osobne podatke preuzete od klijenata tijekom, prije i poslije postupaka savjetovanja/ konzultacija čuvamo na sigurnom mjestu sukladno zakonu o GDPR-u.

  Poklon bonovi i popusti

  Popusti i akcije se ne zbrajaju. Poklon bonovi se ne vraćaju i vrijede 90 dana od datuma kupnje i neće se moći iskoristiti nakon isteka roka trajanja poklon bona. Vaučeri se ne mogu iskoristiti za gotovinu, prodaju i nisu prenosivi.

  Morate donijeti vaučer na vaš zakazani termin. Kasni otkaz i “nedolazak na zakazani termin” će se smatrati iskorištenim poklon bonom.

  Individualni Programi

  Svi individualni programi moraju biti plaćeni u cijelosti prilikom prve rezervacije i završeni u roku od 6 mjeseca. Propušteni tretmani ili nedolazak na zakazani termin će rezultirati oduzetim tretmanima od vašeg individualnog programa. ( osim u slučaju bolesti kada vrijedi isto pravilo donošenja potvrde od doktora).

  Salončić, OIB: 35780322172 sa sjedištem u Varaždinu, Ulica Braće Radić 24,
  Zastupan od strane Ilijane Petrović