j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Njega za njega – Salončić za suvremenog muškarca

 

Sapun i Nivea u plavoj metalnoj kutijici odavno više nisu dovoljna njega za modernog muškarca, a mit da koži muškaraca, za razliku od žena, nije potrebna dodatna njega – davno srušen. Odnos „pravih“ muškaraca prema samo njima namijenjenoj njezi je prošao dalek i trnovit put, no danas ih sve više ipak ne voli bore, mitesere i akne, a “crno pod noktima” i dlakavost ne smatraju sinonimom muževnosti.

Moderan način života, svakodnevne obaveze, putovanja i stres ostavljaju tragove kako na ženskoj, tako i na muškoj koži, a čišćenje lica i leđa, ali i depilacija, pedikura i masaža postaju sve češće rutine muških posjetitelja kozmetičkih salona.

Upravo zato “Salončić za njega” nudi cijeli spektar preparata i tretmana osmišljenih za suvremene muškarce, koji sve više pažnje pridaju svom izgledu (& zdravlju) i toga se – ne srame

Jer pravi muškarac brine o sebi…

Cilj Salončića je individualan pristup i prilagodljivost svakom klijentu kako bi dobio upravo ono što želi, a posebno se cijeni diskrecija za dečke koji svoje nove rutine (još) nisu spremni podijeliti sa svijetom. Ugodan ambijent, profesionalno osoblje i on-line naručivanje u terminu kada klijentu odgovara, samo su dio „Salončića za njega“.

 

ČIŠĆENJE I NJEGA LICA MUŠKARCA 

Čišćenje lica jedan je od najpopularnijih tretmana među dečkima, a to je rezultat činjenice da, iako koža muškaraca izgleda zategnutije jer ima veću sposobnost vezivanja vode, ima i veći udio masti, pa su muškarci skloniji pojavi mitesera i drugih nečistoća.

Salončić nudi tretmane za njegu lica koji uklanjaju umor, tenu daju zdrav sjaj, umiruju iritacije i upalne procese nastale tijekom brijanja te koži vraćaju vlažnost. U svojim tretmanima koristimo Mesoestetic proizvode namijenjene i muškoj koži, a tu je i nekoliko neinvazivnih antiage tretmana, poput Microneedlinga sa Mesoestetic antiage koktelima, koji daju izvrsne rezultate i diskretno brišu godine s lica.

 

MANIKURA I PEDIKURA ZA MUŠKARCE

Mnogi muškarci ne posvećuju dovoljno pažnje svojim rukama, a još manje stopalima.
U Salončiću ćemo se pobrinuti da tvoje ruke i nokti uvijek budu njegovani i lijepi, ali i da izgledaju prirodno, a stopala ne samo lijepa već i zdrava.

Riješit ćemo probleme poput crvenila kože oko nokta, urastanja noktiju zbog nošenja tijesne obuće, krivog rezanja noktiju i brojnih drugih.

 
MASAŽA ZA MUŠKARCE

Opuštajuća masaža čini čuda za duh i tijelo, kako kod žena tako i muškaraca, a uz to pomaže u smanjivanju razina svakodnevnog stresa, otklanja niz problema poput napetosti, glavobolja ili ukočenosti mišića.

Premda danas postoje različiti aparati za masažu, ručna masaža je zasigurno još uvijek najefikasnija metda, jer uz terapijsku ima i dijagnostičku komponentu, te preko kože djeluje na mišićni, živčani i limfni sustav.

Redovita masaža dovodi do poboljšanja cirkulacije, eliminacije toksina, popuštanja napetosti i dubokog opuštanja. A i psihološko značenje fizičkog kontakta kao modaliteta liječenja nije upitno.

 

DEPILACIJA ZA MUŠKARCE

Glatka njegovana koža je odlika njegovanog muškarca, a depilacija već dugo nije privilegija (ili patnja) samo ženskog roda. Muškarci su redoviti posjetitelji kozmetičkih salona i korisnici gotovo svih usluga kao i žene, pa tako i depilacije.

Što sve muškarci depiliraju? Noge, ruke, prsa, leđa i pazuhe. A sve to, uz minimalnu iritaciju kože, možeš depilirati u Salončiću.

 

ČIŠĆENJE LEĐA ZA MUŠKARCE 

Uz čišćenje lica, sve popularniji tretman među muškarcima je čišćenje leđa i rješavanje problema akni na leđima. Naime, akne se mogu spriječiti no, važno je otkriti uzrok – nedovoljna higijena, nošenje znojne odjeće nakon treninga, geni ili (pre)aktivne žlijezde.

Salončić ti nudi konzultacije i nekoliko vrsta tretmana:

  • Eksfolijacija leđa glikolnom ili salicilnom kiselinom – pri čemu koristimo inovativne Mesoestetic kemijske peelinge namijenjene profesionalnoj primjeni, a čiji učinci imaju dokazane rezultate potvrđene brojnim znanstvenim istraživanjima.
  • Mehaničko čišćenje leđa
    • Dijamantna mikrodermoabrazija leđa

Kako bi rezultati svih vrsta njega za njega trajali što duže, važno je prilikom tretmana koristiti adekvatne kreme i losione namijenjene muškoj koži, ali i trenutnom stanju kože.

 

Savjete i stručnu preporuku oko odabira tretmana pružit će ti naši djelatnici, a uz to sve proizvode možeš kupiti u sklopu našeg salona. 

PAR IZDVOJENIH PROIZVODA:
 
Nemoj dopustiti da briga o sebi ostane tabu i rezerviraj svoj termin u Salončiću.