j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Priušti svom licu tretman koji zaslužuje

Svatko od nas ima svoje rutine koje često obuhvaćaju godišnji pregled kod liječnika, odlazak zubaru, cijepljenje ljubimaca, pa čak i tehnički pregled automobila, no dubinska briga za lice vrlo često nije čak ni na tom godišnjem popisu.

Naravno, imaš svoju beauty rutinu i brineš o svom licu, pažljivo biraš kremice i peelinge, no je li to dovoljno? Posebice u hladnom periodu godine kada je tvoje lice prepušteno na (ne)milost niskih temperatura, hladnog vjetra i suhog zraka.

Kao što i automobil treba periodični dubinski remont, tako bi i tvoje lice bar svakih par mjeseci trebalo doći pod lampu i predati se u magične ruke iz Salončića.

Jer upravo Salončić je savršeno mjesto gdje pod toplom dekicom i uz zvukove zen glazbe možeš provest sat ili dva te kroz probrane tretmane priuštiti svom licu (dekolteu, rukama, leđima), njegu koja mu je potrebna. A usput i odmoriti!

Tretmani za lice koje ti Salončić nudi su:

A sve počinje temeljitim čišćenjem lica i kvalitetnom hidratacijom pomoću ampule ili gela, ovisno o željama i potrebama tvog lica. Mirišljave kreme, masaža lica, hidratacija i poneki savjet o njezi, samo su dio tretmana koji te čekaju.

Ako je tvoja koža izgubila punoću i elastičnost, imaš problema s aknama ili miteserima, podočnjaci ti nikad nisu bili tamniji ili jednostavno trebaš „remont“, prestani svoju kožu prekrivati šminkom, odaberi neki od Salončić tretmana za lice i rezerviraj svoj termin.

 

Ako pak nisi sigurna ili siguran koji od tretmana bi ti najviše odgovarao, javi nam se za konzultacije, te ćemo zajedno osmisliti paket tretmana samo za tebe. Uz savjet oko tretmana, preporučit ćemo ti i odabrane Mesoestetic proizvode za kvalitetnu kućnu njegu.