j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Coworking @ Salončić – Postani dio naše priče

Imaš iskustvo & znanje & brdo klijenata, ali još uvijek nisi u fazi svog poslovnog razvoja kada bi bila / bio spremna / spreman otvoriti vlastiti salon? Nemaš brige, jer ti Salončić, jedan od najvećih beauty salona u Varaždinu, nudi priliku za suradnju & coworking!

Bez obzira da li se baviš noktima, obrvama, trepavicama, njegom lica, masažom ili nečim srodnim, follow your passion i postani dio Salončić tima.

Smjestili smo se na odličnu lokaciju, u Ulicu Ruđera Boškovića 1, a kod odabira naglasak smo stavili na dobru infrastrukturu s dostupnim parkirnim mjestima i blizinu centra grada. Okruženi smo stambenim zgradama, poslovnim prostorima i drugim sadržajima.

 

U uređenje samog prostora unijeli smo mnogo truda i kreativnosti, s naglaskom na ugodnu atmosferu, ali i funkcionalnost te nesmetan svakodnevni flow različitih aktivnosti.

U prostor površine 120 kvadrata smjestili smo nekoliko radnih mjesta za izradu noktiju, za ugradnju ekstenzija trepavica, lash i brow lift, posebno oformljen kutak za estetsku i medicinsku njegu stopala, brow bar te ugodne prostorije za tretmane lica i njegu tijela, a dio istog prostora koristimo za edukacije.

 

 

Na istoj lokaciji nalazi se i trgovina za prodaju i distribuciju profesionalnih proizvoda za uređenje i njegu noktiju te ugradnju ekstenzija trepavica, švedskog branda “Lilly Nails”, koji koristimo kako u salonskom radu tako i u edukacijskom programu.

 

Što ti nudimo?
 • Ugovor o suradnji & podnajmu radnog prostora u koji su uključene režije.
 • Vlastitu radnu postaju – Funkcionalno mjesto spremno za rad bez dodatnih ulaganja, koje pripada samo tebi, u bilo koje doba dana (od ponedjeljka do petka).
 • Predivan radni prostor & odličnu atmosferu uz poštivanje profesionalnog pristupa i pravila struke.
 • Zajednicu istomišljenika i istomišljenica koje prate sve najnovije trendove u svijetu ljepote.
 • Podršku u marketingu & promociji.
 • Stručnu podršku & savjet.

Razmisli o suradnji i rezerviraj svoje mjesto u našem prostoru ili navrati i provjeri što ti možemo ponuditi. Podigni svoje poslovanje na novu razinu uz našu stručnu podršku i savjete naših djelatnica, ali i drugih dragih coworkera.

 

Ispuni upitnik i pošalji nam svoj upit za ponudu.

 

  Čime se bavite?*
  Iskustvo:

   
   
  Najčešća pitanja

  Kako mogu poslati član? Kako mogu otkazati suradnju?
  Nakon inicijalnog upoznavanja i odluke da smo dobar spoj, potpisujemo ugovor o podnajmu prostora na određeni period, koji možeš otkazati u zadanom roku.

   

  Ima li mjesta za parkiranje u blizini?
  Ima! Odmah ispred salona se nalazi mnogo parkirnih mjesta s naplatom, a u okolnim kvartovima možeš naći i pokoji besplatan.

   

  Mogu li u blizini kupiti nešto za pauzu?
  Možeš! U neposrednoj blizini Salončića se nalazi pekarnica i trgovina. A na raspolaganju je i nekoliko dostavnih servisa.

   

  Koje je radno vrijeme Salončića?
  Naše radno vrijeme:
  Ponedjeljak – četvrtak 08:00h – 20:00h
  Petak 08:00h – 16:00h

  Vikendom, praznicima i blagdanima salon ne radi.