j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Novo @ Salončić – Isprobaj užitak Hydrojelly maski za lice

 

O tretmanima hidratacije lica smo već mnogo pričali i vjerujemo kako si svjesna važnosti hidratacije u svim oblicima, a posebice u toplije doba godine. Jer vrućina utječe na žeđ tebe, ali i tvoje kože.

Tretmani lica u Salončiću su uvijek odličan odabir, bez obzira na doba godine, posebice jer ih kombiniramo s provjereno dobrim Hydravital Mesoestetic tretmanima i proizvodima

A sada idemo korak dalje i u našu ponudu (a nadamo se i tvoju beauty rutinu) uvodimo posebnu poslasticu – Esthemax Hydrojelly maske!

Radi se o trenutno najvećem trendu koji je “pokorio” salone ljepote, a imuni na njega nismo ostali niti mi, niti sama Kim Kardashian.

Što je tako tako TOP u ovim maskama?

Riječ je o novoj generaciji peel-off maski pojačanih čistim algama, aktivnim tvarima i novom tehnologijom elektrolita, koje su odnedavno na velika vrata stigle i u Salončić!

Esthemax Hydrojelly maske su izrađene od rafiniranog alginata i sadrže veću koncentraciju od većine ostalih gumenih maski, organske su i sadrže elektrolite te povećavaju sposobnost kože da zadrži vlagu, a time i poboljša cjelokupno zdravlje kože. Uz to, a za razliku od ostalih maski, sigurne su za nanošenje preko očiju i usana, pa time povećavaju dobrobit za cijelo tvoje lice.

 

 

Pitaš se kako djeluju?

  • Dolaze u obliku praha, a aktiviraju se pročišćenom vodom.
  • Kada pomiješamo prah i vodu, stvara se tekući “žele” koji nanosimo na željeno područje, te ćeš trenutno osjetiti rashlađujuće svojstvo maske i miris cvjetne arome.
  • Nakon otprilike 15 do 20 minuta, Hydrojelly se stvrdne, stvarajući vakuum koji “gura” sve blagotvorne sastojke u pore tvoje kože.
  • Nakon što se maska stvrdne, jednostavno je peel of…
  • Nakon što uklonimo masku, na tvoje lice stavljamo topli oblog od ručnika, koji pomaže u uklanjanju ostatka želea s lica ostavljajući tvoju kožu hidratiziranom, mekom i sjajnom..

Naše mladenke, kume i mame obožavaju ove maske, a vjerujemo da ćeš ih obožavati i ti!

Odaberi svoju!

 

HYDROJELLY® maske iz Salončić ponude: 
  • EGYPTIAN ROSE – Maska hidratizira i njeguje protiv bora, vraća čvrstoću i gipkost, a smanjuje pojavu hiperpigmentacije i pojavu staračkih pjega, mrlja i diskoloracija.
  • VAMPIRE PLLA INFUSION – Maska sadrži poli-L-mliječnu kiselinu koja djeluje na prirodni proces obnove kože, povećava čvrstoću i elastičnost.
  • DISCOLORATION ALPHA ARBUTIN – Maska osigurava posvjetljivanje kože, smanjenje smeđih mrlja i vidljivost ožiljaka od akni, pomaže pri ujednačavanju tona kože.
  • INTENSIVE AFTERCARE – Maska prirodno umiruje i smanjuje crvenilo, ubrzava reakciju zacjeljivanja kože te smanjuje otekline i otklanja bol.
  • HYALURONIC ACID – Sastojci u masci prodiru u kožu i pružaju intenzivnu hidrataciju.