j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

MEET THE TEAM

Anita Vučetić (33) – Nail tehničar

  • Nail artist
  • Nail art edukator

Anita je računalna tehničarka za strojarstvo, koja je svoju strast pronašla u Salončiću, gdje je 2017. godine završila svoju prvu edukaciju. Izuzetno skromna, a vrlo vjerojatno najbolja noktarica u gradu, ali i šire. 

“Moja simpatija i strast krije se u izradi unikatnih noktiju. Želje klijenata otvorile su mi nove horizonte i dopustile da izrazim svoju kreativnost. Nail Art otkriva moju unutrašnjost i time uspijevam činiti druge ljude sretnima.

U budućnosti se vidim upravo tu gdje jesam, jednako kao i edukator za Nail Art, gdje ću moći upoznati još kreativaca kao što sam i sama.”

Anita Vučetić

U svijetu kalupa potrebni su oni koji iste koriste, ali na svoj način. Oslikavanje i kreiranje unikatnih noktiju, specijalnost su Anite i njenog magičnog kista. Od mikrocrteža, raznih kreacija, sve do specijalnih tehnika koje samo rijetki edukatori mogu “proizvesti”, Anita će od svačijih noktiju stvoriti pravi mozaik dodijeljen samo vama, svaki mjesec…

Na svojim edukacijama, Anita nastoji prenijeti pravila i kompozicije koje omogućavaju savladavanje tehnike svakom polazniku, kao i “usaditi” strast koju osobno gaji prema svom “zanatu”.

Jedno je sigurno, Anita nijedne nokte neće učiniti dosadnima, ali ni fotokopijom.

Najdraža boja i kombo boja? Najdraže doba godine na noktima? 

Trenutni favorit među bojama mi je ljubičasta, ali volim raditi sve kombinacije boja i nail arta. Trenutni hit su mi šareni s jako puno boja, točkica i crtica. Između zimskih i ljetnih noktića biram – oboje. Jer svako doba godine ima svoje čari i tema za ukrašavanje i dizajn noktiju. Od listića, cvijeća, palmica pa do snjegovića i pingvina.

Funkcioniraš li prije prve jutarnje kave ili si popodnevna smjena tip?

Nema dobrog početka dana bez prve jutarnje kave, tako da je to prva stvar koju napravim nakon ulaska u salon.

Zašto obožavaš Salončić?

Salončić obožavam jer je to ipak moje umjetničko mjesto, nakon 5 godina rada s klijentima svi smo jedna velika obitelj. Stvarno mi puno znače moje stalne klijentice, jer one poznaju mene i ja njih, tako da nemamo problema u pronalaženju boja i dizajna.
Mislim da i njima puno znači povjerenje u tetu noktaricu.