j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Edukacije

Zašto odabrati edukacije u "Salončiću"?

Ono što je naša želja, ali i misija, jest osigurati vam tečajeve vođene principom “step by step”, osmišljene na našoj akademiji, a podržane od strane poznatog švedskog branda “Lily Nails” čije prozivode koristimo u radu.

Osim kvalitetom, smatramo iznimno korisnim i važnim, a samim time i odgovorno pristupamo činjenici da je uspjeh naših polaznica ujedno i naš uspjeh.

Zbog toga, i nakon završene edukacije, pratimo rad i napredak svih polaznika edukacije, pomažemo u koracima, te zajedno komuniciramo putem jedinstvene support grupe u kojoj rado dijelimo savjete i trikove za rad. Na taj način zajedno rastemo i napredujemo

Koncept edukacija kvalitetno je osmišljen detaljnim planom i razrađenom teorijom, a sav (teorijski i praktični dio) sadržaj “odvija” se u “Salončiću” u vrhunski opremljenoj učionici u kojoj je osiguran sav materijal i alat za rad za svakog polaznika individualno.

Na taj način omogućujemo mirnu atmosferu i mogućnost potpune koncentracije za vrijeme tečaja, bez buke i ometanja. Jednako tako, omogućen je pristup salonu, gdje za vrijeme predaha možete u potpunosti doživjeti atmosferu rada u Salončiću i tako iskusiti kako je raditi kod nas i na nekoliko trenutaka biti dio tima.

Učionica i stolovi za rad, opremljeni su svim potrebnim materijalom i alatom, koji je također nakon završene edukacije moguće kupiti u našem Shopu u sklopu salona i instituta.

EDUKACIJE DOSTUPNE NA IZBOR:

  • individualna
  • grupna (max. 4 polaznika)

Osim edukacije, praćenja radova i napretka, želja nam je podržati vas u namjeri i cilju da otvorite vlastiti salon i za to smo u potpunosti, uvijek na raspolaganju. Smatramo da poticanjem drugih na ispravan i kvalitetan rad, širimo krug dobrih kolega i na taj način zajedno podižemo kvalitetu i vrijednost naše struke.

Postanite i vi salon partner i budite dio našeg zdravog okruženja.

Veselimo se susretu u Salončiću i na našoj akademiji!

TEČAJ BROW LIFT (1 dan)

TEČAJ LASH LIFT (1 dan)

TEČAJ BROW & LASH LIFT (1 dan)

TEČAJ EKSTENZIJA TREPAVICA (volumen) - BASIC

TEČAJ USAVRŠAVANJA EKSTENZIJA TREPAVICA (volumen)

BASIC TEČAJ GEL/INVICTA (2 dana)

USAVRŠAVANJE GEL TEHNIKE (1 dan)

FORME / OBLICI NOKTIJU - ŠABLONE (1 DAN)

USAVRŠAVANJE GEL/INVICTA (1 DAN)

BASIC TEČAJ - comby manikura + gradivna baza (1 dan)

TEČAJ TRAJNOG LAKA - LEVEL UP (1 dan)