j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us
  • No products in the cart.

Edukacije

Zašto odabrati edukacije u "Salončiću"?

Ono što je naša želja, ali i misija, jest osigurati vam tečajeve vođene principom “step by step”, osmišljene na našoj akademiji.

Osim kvalitetom, smatramo iznimno korisnim i važnim, a samim time i odgovorno pristupamo činjenici da je uspjeh naših polaznica ujedno i naš uspjeh.

Zbog toga, i nakon završene edukacije, pratimo rad i napredak svih polaznika edukacije, pomažemo u koracima, te zajedno komuniciramo putem jedinstvene support grupe u kojoj rado dijelimo savjete i trikove za rad. Na taj način zajedno rastemo i napredujemo

Koncept edukacija kvalitetno je osmišljen detaljnim planom i razrađenom teorijom, a sav (teorijski i praktični dio) sadržaj “odvija” se u “Salončiću” u vrhunski opremljenoj učionici u kojoj je osiguran sav materijal i alat za rad za svakog polaznika individualno.

Na taj način omogućujemo mirnu atmosferu i mogućnost potpune koncentracije za vrijeme tečaja, bez buke i ometanja. Jednako tako, omogućen je pristup salonu, gdje za vrijeme predaha možete u potpunosti doživjeti atmosferu rada u Salončiću i tako iskusiti kako je raditi kod nas i na nekoliko trenutaka biti dio tima.

Učionica i stolovi za rad, opremljeni su svim potrebnim materijalom i alatom, koji je također nakon završene edukacije moguće kupiti u našem Shopu u sklopu salona i instituta.

EDUKACIJE DOSTUPNE NA IZBOR:

  • individualna
  • grupna (max. 4 polaznika)

Osim edukacije, praćenja radova i napretka, želja nam je podržati vas u namjeri i cilju da otvorite vlastiti salon i za to smo u potpunosti, uvijek na raspolaganju. Smatramo da poticanjem drugih na ispravan i kvalitetan rad, širimo krug dobrih kolega i na taj način zajedno podižemo kvalitetu i vrijednost naše struke.

Postanite i vi salon partner i budite dio našeg zdravog okruženja.

Veselimo se susretu u Salončiću i na našoj akademiji!

Pristupačna i stručna

Edukacija je posložena točno onako kako treba biti. Ilijana je perfekcionist u svom poslu i ništa nije ostalo "u zraku". Sve što sam čula i naučila u sklopu edukacije je izuzetno korisno, a Ilijana uvijek dostupna za sva pitanja i nedoumice.

Mirela Švagel, Basic edukacija gel / gelakril

Fokus i podrška

Cijela edukacija je bila zanimljiva i poučna. U daljnjem radu će mi najviše koristiti usredotočenost i rad po step by step metodi. Edukatorica je odlična, na njenu podršku uvijek mogu računati.

Melanija Tkalčec, Lash & brow lift edukacija

Podrška nakon edukacije

Pošto sam početnik, najzanimljiviji dio edukacije mi je bio učenje novih stvari i samostalan rad na modelu. Ilijana je jedna odlična žena koja svakom studentu pristupa jednako, sve objašnjava detaljno i spremna je biti podrška nakon edukacije. Ništa ne treba mijenjati, jer način na koji radite edukacije je savršen.

Mia Kučar, Lash lift edukacija

TOP ste

Najzanimljiviji dio edukacije Usavršavanje Gel / Gelakril tehnike, mi je bio svladavanje Baby Boomera, a u svakodnevnom poslu će mi najviše koristiti priprema i manikura samog nokta. Zadovoljna sam, a radionica je top.

Lana Vusić, Basic edukacija gel / gelacryl

TEČAJ BROW LIFT & TINT (1 dan)

TEČAJ LASH LIFT (1 dan)

TEČAJ BROW & LASH LIFT (1 dan)

TEČAJ GEL / GELACRYL - BASIC (2 dana)

USAVRŠAVANJE GEL/GELACRYL TEHNIKE (1 dan)

TEČAJ USAVRŠAVANJE GEL TEHNIKE – DIZANJE CLAWS  (1 dan)

FORME / OBLICI NOKTIJU - ŠABLONE (1 DAN)

TEČAJ TRAJNI LAK -  BASIC - comby manikura + gradivna baza + fullcolor set (1 dan)

TEČAJ TRAJNI LAK - LEVEL UP - combo manikura + babyboomer gradivnom bazom (1 dan)

EDUKATORSKI ISPIT (3 dana)