j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

MEET THE TEAM

Ilijana Petrović (41), vlasnica Salončića u Varaždinu.

  • Ilijana ima 15 godina iskustva u salonskom radu nadogradnje noktiju.
  • 8 godina iskustva u pružanju edukacija i osposobljavanju Nail tehničara.
  • Osnivač je akademije za obrazovanje i osposobljavanje Nail tehničara.
  • Mentorica 5 zaposlenica salona za uljepšavanje “Salončić”.
  • 2018. je položila ispit za trainera u Švedskoj “Teacher in the field of NAIL Therapy”.
  • 2019. postaje distributer za Lilly Nails Professional proizvode za njegu i ugradnju noktiju te ugradnju ekstenzija trepavica (Švedska).

“Nakon ekonomske struke, ispunjenje i sreću pronašla sam u hobiju kojem sam se posvetila od prvog dana sve do danas. Isti je ubrzo prerastao u ozbiljan posao u koji neprestano ulažem i nastojim održavati na profesionalnom nivou s naglaskom na kvaliteti pružanja usluga, kako salonskog tako i edukacijskog dijela rada.

Od želje da postanem profesor njemačkog jezika, preko posla koji volim raditi i ispunjava me, do 7 zaposlenih u salonu, mogu reći da su se sve komponente mog života spojile u jednu veliku strast i ljubav, od koje mogu živjeti i uživati u onome što radim.“

Nakon 3 godine aktivnog rada u vlastitom salonu, Ilijana započinje s uslugama pružanja edukacija i osposobljavanja drugih tehničara za samostalan rad kao i usavršavanje tehnike. Redovitim odlaskom na edukacije za osobno usavršavanje u inozemstvo, stalnim napredovanjem, te držanjem koraka uz svjetske novitete, “Salončić” bilježi nevjerojatne rezultate kao salon i edukacijski centar sa sjedištem u Varaždinu.

Program Akademije za obrazovanje i osposobljavanje sadašnjih i budućih Nail i Lash tehničara koncipiran je i složen, te sadržava sve karakteristike postupnog i sadržajnog koncepta s ciljem da se tehničara prati i od samog početka uvede u svijet noktiju i trepavica prema pravilima i kompletno osposobi za samostalan i savjestan rad.

Najdraža boja i kombo boja? Najdraže doba godine na noktima? 

Retro (papaya, olive, cacao, rosy cheeks…) boje su uvijek moj odabir i smatram ih poželjnima u svim godišnjim dobima. Ljeti ih obožavam na nožnima. 😍

Najdraži nokti na rukama su mi clean nokti, savršenog oblika i mliječnih tonova uz soft babyboomer i decentan odsjaj.
Kod Nail Arta mi je uvijek prvi odabir animal print i abstract art uz par spojivo/nespojivih nijansi

Funkcioniraš li prije prve jutarnje kave ili si popodnevna smjena tip?

Nekad davno bila sam popodnevno/noćni tip, no kao majka dvoje djece ako u 6:00 nisi rođena spremna, dan će te zgaziti. A moj dan traje i do 01:00 iza ponoći…

Bez jutarnje kave ne uzimam rašpu u ruke. To zna i Anita koja me svako jutro dočeka sa spremnom šalicom na poslu!

Zašto obožavaš Salončić?

Iskreno, bilo je i trenutaka kada ga nisam obožavala, a bilo je i faza kada sam bila opsjednuta.

Moguće da bez takvog disrazmjera on danas ne bi bio takav kakav jest i vrlo je moguće da sam u Salončić utkala velik dio svoje duše.

Kod današnjeg Salončića volim što ga više ne doživljavam “osobno”. To je sada mjesto na koje dolazim na posao i na kojem se zajedno sa ostalim djelatnicama veselim petku i neradnim vikendima. Zajedno sa svojim djelatnicama “mrzim” ponedjeljak, ali i zajedno sa svojim djelatnicama uživam u redu, rutini, stalnim klijenticama i dobroj organizaciji.