j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

MEET THE TEAM

Kristina Koldžić (24), Nail tehničar

  • Ambasador Lilly Nails Hrvatska
  • Tehničar ugradnje ekstenzija trepavica
  • Odličan tehničar izrade klasičnih noktiju salonskog rada
  • Izvrsna u izradi volumenskih ekstenzija trepavica

 

“Nakon završene srednje škole, smjer komercijalist u kojem se nisam pronašla jer me više zanimao svijet ljepote, krenula sam s noktima i pronašla se u tom poslu. Tako sam krenula na svoju prvu edukaciju kod Ilijane. Druga edukacija je bila za ekstenzije trepavica, a kasnije sam išla na brojne edukacije usavršavanja. Zadnju edukaciju – za edukatora, sam položila 2022. godine u Švedskoj. Bio je to moj prvi susret sa skandinavskim sistemom života i poslovanja, i moram priznati da sam oduševljena.

To mi je bila i želja i s time mislim nastaviti uz salonski posao (edukacije).

Kristina Koldžić

 

Najdraža boja i kombo boja? Najdraže doba godine na noktima? 

Volim sve boje, ali nekako mi nema bolje od crvenih noktiju. Naša Competition red by Lilly Nails je moj broj jedan.

Nekako najviše volim raditi jesenske nokte, jer nakon ljeta i neonskih boja dolaze nježnije nijanse koje obožavam. A i lijepo mi je nacrtati pokoji jesenski motiv.

Funkcioniraš li prije prve jutarnje kave ili si popodnevna smjena tip?

Moje klijentice znaju da više volim popodnevne smjene. Nikada nisam bila jutarnji tip, no dajem svoj maksimum u svim terminima, pa tako i tijekom jutra.

Najveći izazov do sada?

Najveći izazov do sada mi je bio doći raditi u Salončić, gdje sam uz Ilijaninu ponudu radila u podnajmu. Dala sam sve od sebe kako bi ispunila sve što se tražilo od mene, ali i kako bi sama sebi dokazala da ja to mogu, iako sam u posao krenula vrlo mlada.

Zašto obožavaš Salončić?

Salončić obožavam jer sam tu naučila toliko toga. Naravno, volim ga i zbog svojih kolegica i interijera koji jednostavno moraš voljeti.

 

 

Kristina je jedna od tehničarki koje su prošle edukacije u “Salončiću” i iskazale se dobrima, pa je postala dio tima no u podnajmu.

Time je dobila opciju da krene samostalno u vlastite “vode”, ali ujedno ima mentora i radi u timu.

Opcija podnajma opcija je i za druge kandidate koji su prošli edukacije, a “Salončić” time daje podršku “mladim” tehničarkama s ciljem usavršavanja i rada u zdravom okruženju u kojem su dobre namjere i kolegijalnost prioritet.