j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

MEET THE TEAM

Matea Koldžić (24) - Senior nail tehničar

Osim što je iznimno disciplinirana, Matea je pouzdana i uporna. Njeni klijenti će rado i zadovoljno komentirati kako je njen napredak iz mjeseca u mjesec zamjetan, te ih to jako veseli. Možemo reći kako Matea već ima zavidan broj stalnih, vjernih klijentica.

 

“Po struci sam ekološki tehničar, no nakon završene srednje škole zaposlila sam se u tvornici u kojoj sam radila skoro 6 godina. U to je vrijeme moja sestra Kristina krenula s izradom noktiju, gdje je s vremenom i moj interes za taj posao postao sve veći. Pod njenim mentorstvom krenula je višemjesečna edukacija, kako bih i ja postala nail tehničar. Ovaj posao volim jer je svaki dan novi izazov, obuhvaća svakodnevno usavršavanje i upoznavanje s različitim ljudima.”

Matea Koldžić

 

Najdraža boja i kombo boja? Najdraže doba godine na noktima? 

Kao najdražu boju izdvojila bi crnu, no na noktima bi to ipak bile neke življe boje ili svevremenski klasik french. Najdraže mi je ljeto i sve vezano uz ljeto, palmice, neon boje u svim nijansama i bojama.

Funkcioniraš li prije prve jutarnje kave ili si popodnevna smjena tip?

Nakon prve šalice kave moj dan može započeti, bio radan ili slobodan.

Zašto obožavaš Salončić?

Profesionalna komunikacija i usluga moto je Salončića. Raznolike usluge te učestalo usavršavanje i educiranje dovodi ga na prvo mjesto u gradu i šire.