j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Acnelan

Što je Acnelan?

Profesionalna medicinska metoda za učinkovito liječenje aknama sklone i seboreične kože!

Acnelan je tretman koji istovremeno djeluje na različite faktore koji uzrokuju nastanak akni. Formula sadrži salicilnu, mandeličnu kiselinu, natrijev lepargilat koji u kombinaciji s ekskluzivnim bexaretinyl kompleksom imaju jedinstveno sinergično djelovanje – duboko čišćenje i sveobuhvatna obnova kože sklone aknama i seboreji.

Acnelan metoda kombinira intenzivan medicinski tretman s potpunom paletom proizvoda za kućnu njegu: Daily cleaning mousse, Acne one kremu, te pročišćavajuću masku za tjednu upotrebu. Linija proizvoda za kućnu njegu specifično je dizajnirana za učinkovito i dugotrajno održavanje rezultata koji su postignuti tretmanom.

Hiperpigmentaciju uzrokuje povećana sinteza melanina, pigmenta koji je odgovoran za boju kože, i kao posljedica nekontrolirane, pretjerane sinteze melanina u melanocitima koža poprima neuobičajenu boju i na njoj je pojavljuju tamne mrlje. Okidači za nastajanje su hormonalne promjene, izlaganje suncu, konzumiranje fotoosjetljivih lijekova, genetska sklonost.

Protokol za izvedbu tretmana uključuje 3 postupka koji se ponavljaju svakih 15 – 21 dan, ovisno o osjetljivosti kože i kapacitetu za oporavak.

 

Mjere opreza

Prije tretmana:

3 tjedna prije tretmana, nemojte raditi bilo kakve druge profesionalne pilinge (dermoabrazija, mikrodermoabrazija, ultrazvučne pilige, itd.).
5 dana prije tretmana ne preporuča se koristiti abrazivne ili nadražujuće tvari; ne preporuča se bojenje, izbjeljivanje, depiliranje ili brijanje područja koje će se tretirati.
Za muškarce se preporučuje izbjegavati brijanje minimalno 24 sata.
Izbjegavati korištenje solarija i dugotrajnog izlaganja suncu. Pričekati barem jedan tjedan nakon tretmana za tetoviranje ili hijaluronske filere.

Nakon tretmana izbjegavati:

Bazene, saune, izlaganje prirodnoj ili umjetnoj svjetlosti i izravnim izvorima topline do 48 sati.
Depilacije, epilacije i laserske tretmane je potrebno izbjegavati minimalno15 dana.