j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Brazilska maderoterapija

Ako muku mučite s tvrdokornim masnim naslagama – vašim je mukama došao kraj!

Brazilska maderoterapija jedan je od najefikasnijih prirodnih načina uklanjanja celulita s kojim smo se dosad imali prilike susresti.

Ovo je relativno novi tretman oblikovanja tijela u našim krajevima, koji vrlo brzo dobiva na popularnosti zbog rezultata koji su kod velikog broja osoba vidljivi već nakon prvog tretmana.

Što je brazilska maderoterapija?

Brazilska maderoterapija je neinvazivan tretman oblikovanja tijela, u kojem se koriste drveni rekviziti. Kod brazilske maderoterapije koriste se drvene čašice, a dolaze u pet različitih veličina.

Pritiskom čašice na površinu tijela stvara se vakuum, pa se pažljivo isplaniranim pokretima po „kritičnim“ zonama tijela dopire ne samo do površinskih naslaga masnog tkiva, već i do onih dubljih.

Ovim se tretmanom tvrdokorne, dubinske naslage masnog tkiva „razbija“ na manje nakupine, koje se kasnije lakše razgrađuju.

 

Koliko vremena treba do prvih rezultata?

Ono što je najbolje kod tretmana brazilske maderoterapije jest da su rezultati kod velike većine osoba vidljivi već nakon jednog jedinog tretmana.Brazilska maderoterapija se najčešće primjenjuje u 10 tretmana, tijekom kojih će i osobe sa najizazovnijim slučajevima masnog tkiva postići željene rezultate.

 

Koliko traje tretman brazilske maderoterapije?

Tretman brazilske maderoterapije traje 30 do 45 minuta.