j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Brow lift

Brow Lift odnosno laminacija ili lifting obrva je tretman stiliziranja prirodnih obrva tijekom kojeg se ne koriste igle niti trajna boja.

Tretmanom se dobiva punoća i povećava se vizualni volumen obrva. Idealan je za guste, čupave i neuredne ili obrve koje nemaju nikakav oblik.

Koje su prednosti brow lifta i kome je namijenjen?

Prednosti ovog tretmana su vizualni volumen obrva, urednost i činjenica da klijentica ne mora tijekom dana popravljati i fiksirati svoje obrve, već one stoje ‘’počešljane’’ i uredne cijeli dan. Sam tretman je namijenjen svima koji žele više volumena i uredne obrve.

Osim što se dobiva punoća obrva, luk se dobiva dodatnim oblikovanjem pincetom, koji se izvodi poslije samog tretmana liftinga obrva. Time se obrve uz bojanje i “podizanje”, i oblikuju

Vijek trajanja svog brow lifta možeš produljiti styling gelom za obrve.

Ako voliš efektne, a diskretne promjene uz brow lift ti svakako preporučujemo da svoj look upotpuniš lash liftom (kao klijentica na priloženoj fotografiji).

 

Konačan rezultat

Usluga Salončić - Brow liftRezultat su punije obrve, a brow lift je i odličan tretman za prekrivanje starog permanentnog make upa ili microbladinga.

Rezultat ovog tretmana vidljiv je 4 do 6 tjedana.

AFTER CARE

Do 24 sata nakon tretmana IZBJEGAVATI izlaganje UV zrakama i ne preporučuje se prati obrve.

Nakon toga nastavlja se s redovitom njegom lica.

Tretman nije bolan, dapače, klijentica ne osjeti baš ništa. Važno je naglasiti kako ne postoje ni nuspojave ovog tretmana, kao i da tretman nije štetan za prirodne obrve.

Osim toga, ako iz nekog razloga više ne želite ponavljati ovaj tretman, obrve se nakon 4 do 6 tjedana vraćaju u prvobitno stanje.