j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Čišćenje i njega lica

Salončić za muškarce - Čišćenje i njega lica

Struktura kože lica kod muškaraca je oko 30% deblja nego kod žena

Vezivno tkivo kože lica muškaraca je isprepleteno čvršćom mrežom kolagenskih vlakana. No to ne znači da se muškarci ne bi trebali brinuti o svojoj koži.

S jedne strane, koža kod muškaraca ima veću sposobnost vezivanja vode, zbog čega izgleda čvršće i zategnutije, ali s druge strane, ima veći udio masti pa su muškarci skloniji pojavi mitesera i drugih nečistoća.

Obzirom na to da se muška koža razlikuje od ženske, njega muškog lica zahtjeva nešto drugačiji pristup.

Naime, razina kolagena i elastičnih vlakana kod muškaraca je nešto viša nego kod žena. To njihovu kožu čini glatkom i otpornijom na bore.

Osim toga, njihova koža dulje zadržava vlagu zahvaljujući stabilnom hidrolipidnom sloju. No, zbog jačeg lučenja znoja, koža muškaraca je sklona začepljenju pora.

Iako se znakovi starenja kod muške populacije pojavljuju nakon 40.-te godine života, pravilna njega protiv bora je nužna već u 30-tima.

 

 

U Salončiću vam nudimo:

    • različite tretmane za njegu lica koji uklanjaju umor, tenu daju zdrav sjaj, umiruju iritacije i upalne procese nastale tijekom brijanja te koži vraćaju vlažnost. U svojim tretmanima koristimo Mesoestetic proizvode
    • nekoliko neinvazivnih antiage tretmana koji daju izvrsne rezultate i diskretno brišu godine s vašeg lica

Kako bi rezultati trajali što duže, svakako je važno da se prilikom tretmana koriste adekvatne kreme i losioni namijenjeni vašem tipu i stanju kože.

Savjete i stručnu preporuku oko odabira pružit će vam naši djelatnici, a uz to sve proizvode možete kupiti u sklopu našeg salona.