j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Ekstenzije trepavica

Revolucionarni tretman pomoću kojeg postižemo efekt gušćih, uvijenih i produljenih trepavica.

U ponudi Salončića nalazi se i usluga ugradnje ekstenzija trepavica. Tretman se izvodi tako da na svaku prirodnu trepavicu postavimo snop ekstenzija koji je prilagođen duljinom i težinom i tako proizvodi željeni efekt, bez rizika od oštećenja.

Zbog brige o zdravlju prirodnih trepavica, tretman se provodi prateći sva pravila pomoću kojih isključujemo opciju oštećenja. Jedino tako klijent može „nositi“ ekstenzije trepavica neograničeno vremensko trajanje. Ako je potrebno ili želi skinuti, klijentu osiguravamo jednaku kvalitetu prirodnih trepavica kao i prije postavljanja ekstenzija.

Naš interes je individualan pristup, te postizanje maksimalnog efekta i dobre retencije (opstanak trepavica) – kako bi svaki klijent mogao sa zadovoljstvom „nositi“ ekstenzije i bez problema biti korisnik ove usluge.

 

Usluge Salončić - Ekstenzije trepavica Usluge Salončić - Ekstenzije trepavica Usluge Salončić - Ekstenzije trepavica

 

Pravilno održavanje

Redovitom higijenom (umivanje i ispiranje trepavica) klijent osigurava nesmetan rad tehničaru, ali i garanciju da se trepvice neće oštetiti. Korištenjem pjene i četkice te redovitim umivanjem, omogućava čistu površinu za pravilan rast trepavica i osigurava dobru retenciju.

Nakon ugradnje ekstenzija trepavica, savjetuje se redovna mjesečna dopuna u trajanju od sat i pol kako bi Vaše ekstenzije uvijek bile ravnomjerno popunjene te kako bi se odstranile izrasle ekstenzije trepavica.

Također se savjetuje izbjegavanje masnih preparata kako bi se izbjeglo uranjeno odvajanje ekstenzije od prirodne trepavice.

Vremensko trajanje

Ovisno o željenom efektu, podlozi (oblik očiju, duljina i gustoća prirodnih a) za rad, tretman može trajati između 2 i 3h, isključivo zbog posvećenosti i predanosti radu i klijentu.