j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

JAX WAX depilacija

Jax Wax depilacija – Koristimo voskove koji sadrže prirodne proizvode, uključujući ulje lavande, čajevac, bademovo ulje, kakao maslac, kokosovo ulje, ulje koštica marelice, kombinaciju australskih bilja koji umanjuju crvenilo i obnavljaju kožu. Posebnost naših voskova je da se vosak prilikom nanošenja na delikatne dijelove tijela ne lijepi za kožu, već samo na dlaku i time se izbjegava iritacija i bespotrebno traumatiziranje kože.

Naši kozmetičari, obučeni po najvišim standardima, preporučiti će vam najpogodniji vosak, ulja i losione za njegu kože prije i poslije depilacije. Pružit će vam higijensku, brzu, učinkovitu i gotovo bezbolnu depilaciju luksuznim australskim voskovima.

 

Vaš komfor i higijena su nam na prvom mjestu, pa uvijek nosimo jednokratne rukavice i upotrebljavamo jednokratne špatule za vosak koje se bacaju odmah nakon nanašanja voska na kožu. Nikada nisu dvostruko umočene u vosak za brazilsku depilaciju, tzv. ”no double dipping” metoda. Time se uklanja mogućnost upala, crvenila, uraslih dlačica i kontaminacije tj SPB.

Sobe i stolovi za tretman su sterilizirani bolničkim dezinficijensom nakon svakog tretmana.

 

JAX WAX (ex Adam & Eve) australski voskovi su jedini voskovi u svijetu koji su potpuno veganski te imaju PETA priznanje, ne sadrže parabene, polimere ni proizvode životinjskog porijekla.

 

Česta pitanja

Idealna duljina dlačica za depilaciju?

Dlačice bi trebale biti duge minimalno 0,5 – 1 cm kako bi se mogle detaljno ukloniti. Ukoliko ste brijali svoje dlačice, najbolje je pričekati minimalno 3 tjedna, kako bi se mogli depilirati i kako bi vam mogli ukloniti sve dlačice.

Da li se potrebno istuširati prije depilacije?

Da! Preporučamo svim klijenticama da se istuširaju i naprave lagani piling prije same depilacije. Time će se spriječiti urastanje dlačica i upalni procesi do koji može doći ukoliko koža nije čista, a sklona je upalama i iritaciji.

Koja je razlika između Jax Wax voska i ostalih voskova za depilaciju?

Jax Wax vosak JEDINI je vosak u svijetu koji ne sadrži niti jedan sastojak koji potječe od životinja. Ne sadrži ni pčelinji vosak koji ponekad može biti aktivni alergen i izazvati alergijske reakcije. Jax Wax isto tako nije testiran na životinjama, ne sadrži parabene, polimere – sastojak u velikoj većini klasičnih voskova zbog koji su voskovi ponekad prevrući. NE sadrži ni palmino ulje, prvenstveno zbog zaštite životinja koje zbog masovne proizvodnje palminog ulja gube svoje nastambe.

Ono što Jax Wax sadrži jesu njegujuća ulja poput kokosovog ulja, bademovog ulja, ulja koštice marelice, lavandino ulje, ružino ulje, ulja kakaovca…. Koji su sastavni dio njege prije i poslije depilacije, kao i samih voskova. Zbog toga koža nakon depilacije nije crvena, upaljena i iziritirana. Vi zapravo nemate osjećaj da ste se depilirali i možete nastaviti sa svim dnevnim aktivnostima.

Koja je razlika između Peel off voska i voska na trakice?

Peel off vosak je vosak koji se koristi na najosjetljivijim dijelovima tijela kao što su lice, pazusi i bikini (brazilka) jer se u tretmanu depilacije koristi ulje koje se nanosi prije voska. Ulje dodatno nahrani i zaštiti kožu te se vosak zalijepi samo na dlačicu. Zbog toga je osjećaj boli i iritacije smanjen na minimum ili gotovo potpuno uklonjen.

Peel off voskom mogu se tretirati i dlačice cijelog tijela, ruke, noge, leđa. Savjetujemo naše klijente da naglase ukoliko žele Peel off depilaciju nogu ili ruku ili leđa kako bi pripremili dovoljno vremena da se tretman kvalitetno odradi. Isto tako savjetujemo naše klijente da duljina dlačice MORA biti minimum 1 cm.

Vosak na trakice se preporuča za veće površine kože tijela – ruke, noge, leđa. Vrlo je brza efikasna depilacija i pogodna je i za najosjetljiviju kožu jer radimo sa najkvalitetnijim Jax Wax voskom. Preporučamo da dlačice budu oko 0,5 cm.

Naš vosak na trakice nanosi se špatulama. Ukoliko ste brijali svoje dlačice, savjetujemo da pričekate oko 3 – 4 tjedna kako bi vam bile dovoljno duge za depilaciju i kako bi vam izrasle dlačice u svim fazama rasta.

Sa koliko godina najranije mogu na depilaciju?

Maloljetne djevojke (već od 12 godina) se mogu depilirati u pratnji roditelja.