j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Maderoterapija

Umorni ste od gledanja celulita? Niste jedine.

Oko 90 posto žena ima narančinu koru, ali učinkovitih anticelulitnih tretmana je jako malo. Traženje istine između savjeta za ljepotu i trendovskih anticelulitnih tretmana može biti izazov.

Ako ne pripadate onom sitnom postotku sretnica koje ne muči celulit, bez obzira nosite li konfekcijski broj 34 ili 44 vjerojatno na svom tijelu primjećujete narančinu koru.

 

Na celulitu, koji puno ne bira gdje će se ugnijezditi možete zahvaliti genetici, jednako kao i činjenici da mu je nježniji spol jednostavno skloniji od muškaraca.

Dopustite da vas upoznamo s maderoterapijom, sve traženijim anticelulitnim tretmanom kojemu je uklanjanje celulita, zapravo, samo pozitivna nuspojava!

Što je maderoterapija?

Maderoterapija je masaža anatomskim, drvenim valjcima. Nastala je u Kolumbiji krajem 90-ih godina prošlog stoljeća, ali ne kao anticelulitni tretman jer latinoamerikanke nemaju problema s narančinom korom kao zapadnjakinje. Više od celulita ih, naime, muči opadanje tonusa kože, s obzirom na njihovu građu tijela.

Usavršavanjem maderoterapije kao metode podizanja tonusa kože i oblikovanja figure, primijetilo se da ubrzava rad limfnog sustava i cirkulaciju te da izbacuje toksine i višak vode iz organizma – i samim time učinkovito uklanja celulit.

Drugim riječima, primarni cilj maderoterapije je oblikovanje figure i poboljšanje tonusa kože, a smanjenje celulita tek je dodatan bonus!

 

Kako se provodi anticelulitni tretman?

Maderoterapija se obavlja na uljem premazanoj koži s pomoću drvenih valjaka različitih tekstura.
Masaža oklagijama, kako je neki zovu, može zvučati neugodno i bolno, ali pravilno proveden tretman ne bi trebao biti nijedno. Dapače, stručnjaci za maderoterapiju ističu da je manje bolna od ručne anticelulitne masaže kada se primjenjuje na nogama.

Kakav je učinak maderoterapije?

Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana kod osoba koje imaju nešto brži metabolizam, dok je kod žena s upornijim celulitom i sporijim metabolizmom potrebno od 2 do 3 serije po 10 ili više tretmana.

Kome se maderoterapija ne preporučuje?

Tretman se ne preporučuje osobama koje imaju tromb ili proširene vene, trudnicama u poodmakloj trudnoći i dojiljama.