j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Microneedling

Microneedling tretman mikroiglicama efikasna je nekirurška metoda namijenjena uklanjanju bora, ožiljaka i ožiljaka nastalih od posljedica akni, strija, pigmentacije i proširenih pora.

Tijekom tretmana apliciramo Mesoestetic sterilne koktele i serume visoke koncentracije aktivnih sastojaka koji garantiraju sigurnost te imaju maksimalni terapeutski učinak. Cilj tretmana je, osim smanjenja bora, ožiljaka, proširenih pora i ostalih nepravilnosti na koži, ujednačavanje tena i hidratacije te prevencija razvoja bora i starenja kože.

Nakon microneedling tretmana, koža je čvršća, elastičnija, svježijeg izgleda te se znatno popravlja kvaliteta kože uz uklanjanje umornog izgleda lica.

 

Mesoestetic nudi široku paletu monokomponetni za individualno kreirane microneedling tretmana. Mesoestetic Mesotox, mesopeptidi i photoaging solution snažni su antiage gotovi kokteli koje najčešće koristimo u microneedling antiage tretmanima. Mesotox je koktel sinergijskih peptida koji sprječavaju mikrokontrakcije mimičkih bora, a posebno onih oko očiju, na čelu i nazolabijalnih bora.

Mesopeptidi – peptidi u koži čine peptidne lance a njihova uloga je da kožu čine napetom i zategnutom, hrane fibroblaste, a time ubrzavaju sintezu kolagena u koži, povećavaju debljinu dermisa te hidratiziraju duboke slojeve kože.

Photoaging solution koktel s hijaluronskom kiselinom, antioksidansima i vitaminom C ima trenutno pomlađujuće djelovanje s efektom blistavosti. Zaglađuje bore, hidratizira i učvršćujuće. Koktele unosimo u kožu uz pomoć aparata mesopena.

Priprema

Preporučuje se 3 do 5 dana prije tretmana prestati koristiti proizvode koji sadrže Retin A, Retinole i Vitamin A te svakodnevno nanositi kremu s visokim zaštitnim faktorom.
Prije samoga tretmana potrebno je ukloniti šminku i jake kreme za lice.

 

Najčešća Pitanja

U kojem slučaju nisam kandidat za Mesopen?

Ukoliko imate otvorene rane, ozljede ili opekline po licu, niste kandidat za Mesopen. Također, tretman se ne radi u trudnoći i tijekom dojenja.

Koji je potreban broj tretmana?

Za što bolje rezultate, preporuka je ponoviti tretman svakih 2 do 4 tjedna, a najviše 10 puta. Koliko puta ćete ponoviti tretman ovisi o rezultatima koje dobivate.

Uzrokuje li terapija crvenilo?

Terapija uzrokuje crvenilo te upaljenu i na dodir topliju kožu. To je normalna reakcija na tretman mikroiglicama. Koža će se smiriti 1 – 2 sata nakon tretmana, a nakon 24 sata posve normalizirati.

Koliko dugo se ne smijem izlagati suncu nakon terapije?

Ne smijete se izlagati suncu 10 dana nakon tretmana.