j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Njega stopala i noktiju

Najveće opterećenje na tijelu trpe noge i stopala.

Izloženi su svakodnevnom pritisku tjelesne mase čak i onda kada sjedimo jer time usporavamo cirkulaciju i protok limfe. Redovitim tretmanima pedikure štitimo stopala i nokte od raznih traumatskih promjena, jer zdrava i njegovana stopala utječu na zdravlje cijelog tijela.

Tretman njege stopala i noktiju traje oko 60 min i preporuča se svaka 3 tjedna kako bi postigli najbolji mogući rezultat za zdravlje stopala.

Njega stopala je namijenjena svima koji žele redovitu brigu za zdravlje i lijep izgled noktiju.

 

Uz njegu stopala vršimo i uslugu aplikacije trajnog ili polutrajnog laka na noktima stopala.

Uz obvezno uređivanje kožice oko noktiju, veliku pažnju posvećujemo i oblikovanju noktiju.

    • Ukoliko vam je potreban dugotrajan način uljepšavanja noktiju na stopalima, preporučiti ćemo aplikaciju Lillly Nails trajnog laka za bezbrižan mjesec.
      Uživajte u odabiru iz bogate palete boja!
    • Ukoliko volite češće mijenjati boje na noktima stopala, preporučiti ćemo OPI polutrajni lak.
      Polutrajni lakovi su najnovija tehnologija lakova za nokte. Posebni su po tome što se normalnom tehnikom lakiranja, sušenja i skidanja laka postiže dugotrajna postojanost od čak 15-20 dana!

Polutrajni lakovi OPI Infinite Shine dolaze u velikoj paleti boja stvarajući sasvim novu dimenziju laka za nokte te vjerujemo da će ova tehnologija lakova vrlo brzo zamijeniti svaki normalni lak. Polutrajni lak je velika prekretnica i revolucija u lakiranju noktiju. Ovu zahvalnu tehniku lakiranja najčešće primjenjujemo uz uslugu njege stopala.