j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Puder obrve

Puder obrve trenutačno su najpopularniji hit u svijetu trajne šminke.

Posljednjih godina, obrve su postale hit i jedan od glavnih trendova u svijetu mode i ljepote, a trajna šminka jedan od najčešćih estetskih tretmana današnjice.

Ova tehnika je u kratkom je roku osvojila pripadnice ljepšeg spola, a idealna je za sve žene bez obzira u kojem su stanju njihove prirodne obrve. Pošto je neivanzivna, pogodna je za baš sve tipove kože.

Tehnika popunjavanja podrazumijeva sjenčenje obrva koje se radi na maloj dubini, pa one zbog toga izgledaju punije i prirodnije. Ovisno o željama klijenta moguće je postići razne efekte od potpuno prirodnih pa sve do jako definiranih, glamuroznih obrva.

Prilikom tretmana nema krvarenja, nema vidljivih ožiljaka, a vaše obrve nakon potpunog procesa zacjeljenja izgledaju kao da ste ih lagano osjenčili olovkom ili sjenilom za obrve.

 

Kome se preporučuje tehnika puder obrva?

Tehnika je namijenjena svim tipovima i vrstama kože. Ukoliko je vaš tip kože izrazito mastan, sa vidljivo proširenim porama – molimo kontaktirajte nas kako bismo vas uputili u predtretmansku pripremu kože za najbolji rezultat izvođenja tehnike puder obrva.

Ovaj popularan način izrade obrva namijenjen je osobama koje žele istaknuti određeni dio lica i prikriti određene nedostatke (obrve su rijetke, tanke, imaju praznine i slično). Namijenjen je i osobama koje nemaju dovoljno vremena za svakodnevno nanošenje šminke, sportašicama i osobama alergičnima na klasičnu šminku.

 

Kada se ne preporučuje raditi puder obrve?

  • Za vrijeme trudnoće i dojenja se ne preporučuje raditi bilo koju tehniku trajnog šminkanja i estetskih tretmana uopće.
  • Ako pijete lijekove kao što su antibiotici, roakutan ili bilo koji drugi koji može uzrokovati promjene na koži.
  • Za vrijeme kemoterapije, pa čak i duže vrijeme nakon posljednjeg tretmana – obavezno se savjetujte s liječnikom.
  • Osobama mlađim od 18 godina.

 

VAŽNO

Neposredno nakon tretmana obrve se mogu činiti vrlo tamne, pomalo neprirodne, no već nakon tjedan dana polako dobivaju željenu boju. Krajnji i dugotrajan efekt vidjet će se dvadeseti dan nakon tretmana. Ukoliko želite pojačati dojam, možete zakazati termin za korekciju (min 4 tjedna od prvog tretmana).

Trajanje tehnike do 1 – 3 godine (neovisno o tipu kože).

  • Ako se radila blefaroplastika, tretman puder obrva ili microbladinga možemo napraviti s protekom od 3 mjeseca nakon blefaroplastike.
  • Ako ste bili na tretmanu botoxom, puder obrve ili microblading je idealno napraviti treći ili četvrti tjedan nakon aplikacije botoxa.

Ako se još uvijek niste odlučili i niste sigurni koliko je ova tehnika dobar izbor za vas, svakako preporučujemo da se naručite na konzultaciju.
A ukoliko ste već odlučili da želite termin za puder obrve u Salončiću, molimo da ispunite pristupni obrazac i unesete period željenog tretmana.