j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Katalog proizvoda

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

HA DENSIMATRIX

78,00 

HA DENSIMATRIX Za hidrataciju kože
Intenzivan koncentrat za hidrataciju različitih slojeva kože: jača stanice, popunjava bore i ima antiage učinak.
Kombinacija nekoliko oblika hijaluronske kiseline posljednje generacije omogućuje jedinstvenu penetraciju i učinkovitost.

Ha densimatrix je revolucionaran hidratantni i antiage tretman koji potiče sintezu kolagena i elastina kako bi oprskrbio kožno tkivo čvrstoćom i elastičnošću te popunio bore.
Čistoća hijaluronske kiseline u različitim molekularnim oblicima i veličinama čini kožu hidratiziranom i punijom te sprječava starenje.

 

Aktivni sastojci:

HA densematrix® kompleks: kombinira hijaluronsku kiselinu u nekoliko molekularnih oblika (umreženi, visoki, srednji i niski) s aktivnim sastojkom koji pojačava endogenu sintezu. Pruža djelovanje punjenja i duboko, dugotrajno hidratantno djelovanje za veću sočnost, elastičnost i turgor tkiva.

Kompleks antihialuronidaze: Štiti od razgradnje hijaluronske kiseline inhibiranjem djelovanja enzima hialuronidaze i blokiranjem oksidacije uzrokovanim vanjskim agresijama.

Kompleks protiv starenja:Intenzivno učvršćuje tkiva i sprječava stvaranje bora poboljšavajući sintezu vlažnih podloga za kožu: kolagena i elastina.

 

Kako koristiti?

Nakon čišćenja i isušivanja kože, nanesite 3-4 kapi ha denimatriksa preko nje, i masažu dovršite. Nanosi se prije uobičajene kreme za liječenje ili kreme za sunčanje; njegova lagana tekstura čini ga kompatibilnim s bilo kojim komplementarnim tretmanom primijenjenim nakon njega.

Preporučuje se prema potrebi:

  • energetski intenzivna C krema koja vraća blistavost koži;
  • intenzivna krema kolagen 360 za borbu protiv neispavanosti;
  • intenzivna krema sa matičnim stanicama za liječenje bora ili blistava DNA intenzivna krema za liječenje višestrukih znakova starenja u zrelim ili posebno devitaliziranim kožama.

 

U slučaju izloženosti suncu ili problema s pigmentacijom kože, neophodna je svakodnevna primjena kreme za sunčanje. Primjena proizvoda serije mesoprotech® preporučuje se za integralni tretman prilagođen potrebama svake kože.

 

 

Količina
Kategorija: