j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us
Uvjeti kupnje & dostava

UVJETI KUPNJE

Proizvode istaknute u Katalogu proizvoda na www.saloncic.hr možete naručiti klikom na POŠALJI UPIT ZA PROIZVOD kod pojedinog proizvoda i ispunjavanjem kontakt forme ili slanjem upita direktno na info@saloncic.hr

DOSTAVA

Salončić d.o.o. obavlja dostavu proizvoda na području Republike Hrvatske.

  • Naručene proizvode dostavljamo u roku od 2 radna dana, ovisno o adresi dostave. Dostava na određene otoke može potrajati duže od 3 radna dana.
  • Dostava se vrši od vrata do vrata, točnije do adrese primatelja putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.
  • Dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 4,60 € (34,66 kn), neovisno o broju naručenih proizvoda i adresi dostave.
  • Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio.
  • Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Dostava In Time

Informacije o paketu putem e-maila ili sms-a

O dostavi paketa In Time vas obavještava putem e-maila ili sms-a, te vam pruža mogućnost odabira između nekoliko opcija vezanih za dostavu:

  • Dobivate informacije o pošiljci čak i prije nego što započne prijevoz
  • Obaviješteni ste unaprijed o očekivanom vremenskom okviru dostave
  • In Time dostavne službe ne dostavljaju subotom i nedjeljom. Prvi radni dan je dan poslije kreirane ili plaćene narudžbe.

Raspored InTime dostave na otoke možete naći ovdje.

Praćenje narudžbe

Status narudžbe možete pratiti preko web stranice dostavne službe In Time, kako bi provjerili trenutni status Vaše narudžbe. Nakon što je dostavna služba preuzela pošiljku, pored narudžbe se pojavljuje link s kodom za praćenje koji Vas vodi na stranicu dostavne službe gdje možete vidjeti točan status vaše pošiljke i planirano vrijeme isporuke kao i potrebne informacije za kontakt dostavljača.

Na dan dostave, dostavna služba će Vam poslati SMS ili EMAIL poruku koji ste ostavili u narudžbi, kojom će Vas obavijestiti da će isporuka biti na taj dan te poslati broj pošiljke za navedenu isporuku.

Ako želite saznati vrijeme dostave ili dogovoriti odgovarajući termin, molimo kontaktirajte dostavnu službu In Time na broj telefona 042/311-676 i pozovite se na broj pošiljke iz SMS ili EMAIL poruke.

Ako nemate broj pošiljke / tracking broj molimo javite nam se na e-mail: info@saloncic.hr